top of page

TRETMANI TIJELA

OPUŠTAJUĆA MASAŽA AROMATIČNIM ULJEM

Specifičnost aromaterapije su esencijalna ulja (aromatični pripravci) s raznim mirisima, djelovanjima i refleksijama ovisno o individualnom izboru svakog pojedinca.

Koristi se kao dio alternativne medicine za otklanjanje raznih tegoba, ublažavanje kroničnih bolesti i otklanjanje mogućih problema u organizmu. U kozmetičkom smislu koristimo je za postizanje ugode, opuštanja napetih dijelova tijela, ali također za otklanjanje stresa, postizanje ravnoteže u organizmu te za stimulaciju i bolji protok energije. Ekstrakti koji se koriste rađeni su na biljnoj i prirodnoj bazi, svaki ima svoju svrhu i način djelovanja.

KLASIČNA MASAŽA 

Masaža koja zagrijava i omekšava tkiva i mišićna vlakna. Ova vrsta masaže doprinosi bržem oporavku organizma nakon teških aktivnosti ili napornog radnog dana. Masažom se povećava protok krvi i na taj se način otklanja napetost, a mišići se gotovo trenutno opuštaju.


 

a70247e2-0d47-4aca-aaab-64825fafc6d5.jfif
DSC_0640.JPG

BRAZILSKA MADEROTERAPIJA

Brazilska maderoterapija je neinvazivan tretman oblikovanja tijela, u kojem se, kao i kod klasične maderoterapije, koriste drveni rekviziti. Dok se kod klasične maderoterapije koriste drveni valjci, popularno nazvane oklagije, kod brazilske maderoterapije koriste se drvene čašice (koje podsjećaju na zvona s drškama), a dolaze u pet različitih veličina.


Pritiskom čašice na površinu tijela stvara se vakuum, pa se pažljivo isplaniranim pokretima po „kritičnim“ zonama tijela dopire ne samo do površinskih naslaga masnog tkiva, već i do onih dubljih. Ovim se tretmanom tvrdokorne, dubinske naslage masnog tkiva „razbija“ na manje nakupine, koje se kasnije lakše razgrađuju.
Tretman oblikuje tijelo, poboljšava cirkulaciju, rastvara masne stanice i ubrzava rezultat.

VAKUUMSKA MASAŽA - pobijedite celulit!

Vakuumskom masažom mehanički se “izvlači” celulit bliže površini kože i ubrzava vertikalna cirkulacija u tretiranom području, vraća tonus tkivu i poboljšava cjelokupni izgled kože. Obavlja se pomoću posebnog aparata kojim se masira tretirani dio tijela na principu usisavanja. Svaki pojedinačni tretman traje otprilike 30 minuta, a snažni učinci vidljivi su nakon 5 tretmana. Da biste olakšali pravilan tijek vakuumske masaže, preporučuje se piti puno vode prije nego što se izvodi.

 


ULTRAZVUK KAVITACIJA - oblikujte svoje tijelo!

Ultrazvučni - kavitacijski sustav je vrlo učinkovita neinvazivna metoda za eliminaciju dugotrajnih tvrdokornih masnoća i celulita. Zbog tih karakteristika, stručnjaci je nazivaju i “brzom prirodnom liposukcijom” gdje nije potrebna operacija te postaje sve modernija u današnje vrijeme. Koriste se valovi niske frekvencije koji troše tvrdokorne masne stanice ispod kože i pomaže u transformaciji vašeg tijela.
 

9678285d-99e4-4a7e-81fb-29da78992565.jfif

IRF + VAKUUM - za ravan trbuh, zategnuta bedra i zatezanje opuštene kože nadlaktica!

IRF (radiofrekvencija) je nekirurški lifting tijela radiovalovima kojim se regenerira prirodni kolagem i zateže opuštena koža, naročito nadlaktica, unutarnje strane bedra i trbuha. Radi se o dubinskom zagrijavanju tkiva, dok se površina ne zagrijava kao unutrašnjost. Zagrijavanje vlakana kolagena u dermisu, dubljem sloju kože, dovodi do kontrakcije, a unesena toplina ubrzava metabolizam stanica i fibroblasta te se koža vidljivo zateže.

Za više informacija možete dogovoriti besplatne konzultacije.

DSC_1019.JPG

ANTICELULITNA MASAŽA 

Nismo sigurne da postoji veći ženin neprijatelj kada pričamo o ljepoti. Taj nas celulit uistinu muči, a pisane su o njemu razne brošure, savjeti i recepture kako ga se riješiti. Treba promijeniti prehranu, treba se više kretati, treba ovo treba ono, a što je najgore, čak i osobe koje sve to poduzmu često ne poluče rezultat. 
 
Ne bacajte novce na skupe preparate, prepustite se u naše ruke. Anticelulitna masaža s posebno pripremljenim tehnikama i preparatima naše je oružje protiv, popularno zvane, narančine kore. Svaka je žena lijepa, mi je samo činimo zadovoljnijom!

KLASIČNA MASAŽA
OPUŠTAJUĆA MASAŽA S AROMATIČNIM ULJEM
BRAZILSKA MADEROTERAPIJA
ANTICELULITNA MASAŽA
VAKUUMSKA MASAŽA
ULTRAZVUK KAVITACIJA
IRF + VAKUUM
Snimka zaslona 2022-10-01 201929.jpg
APARATIVNA LIMFNA DRENAŽA

APARATIVNA LIMFNA DRENAŽA

ŠTO JE LIMFNA DRENAŽA?
Limfna drenaža je terapija čijom se metodom upuhivanja zraka stvara pritisak na točno određene dijelove tijela, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. To je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema.

KAKAV JE POSTUPAK TRETMANA?
Aparat za limfnu drenažu radi prema načelu isprekidane pneumatske kompresije tzv. presoterapije rukava koje se pune zrakom u programiranim vremenskim intervalima. Masaža ekstremiteta događa se na osnovi kompresije rukava napunjenih zrakom u koje se komprimirani zrak upuhuje iz baznog uređaja (kompresor) kroz sustav cjevčica. Na tretiranom području dolazi do osjećaja ugode i olakšanja.

TKO SU KANDIDATI?
Kandidat za limfnu drenažu ste ako:
• imate lošu prokrvljenost tkiva - posebno nogu, stražnjice i trbuha;
• nakupljate otpadne produkte metabolizma;
• vaše noge otiču;
• vidite celulitne promjene kože i potkožja;
• vam se pojavljuju nove ili uočite pogoršanje postojećih proširenih vena.

IMA LI PRIPREMA ZA TRETMAN?
Pripreme za limfnu drenažu nema. Sve što trebate napraviti jest opustiti se i uživati u tretmanu. Naše specijalistice će pripremiti aparat i odgovarajući program za vas.

KAKAV JE OPORAVAK?
Oporavka nakon limfne drenaže nema. Tretman možete napraviti u vrijeme pauze za ručak te odmah nakon nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima.

TRAJANJE TRETMANA I CIJENA?
Tretman uključuje 30 minuta drenaže u limfnim hlačama. Za vrijeme tretmana mijenjanju se 3 programa uz pomoć kojih se želi postići što bolji drenažni efekt te izbacivanje toksina iz tijela.

Naručite se na besplatne konzultacije za neinvazivno oblikovanje tijela na kojima će Vas naše specijalistice savjetovati o tretmanu oblikovanja tijela i uklanjanja celulita, stanju Vašeg tijela i broju tretmana koji su Vam potrebni.

Snimka zaslona 2022-10-01 203255.jpg

DEPILACIJE

DEPILACIJE

DEPILACIJA ŠEĆEROM 

Depilacija šećernom pastom prirodno je rješenje za uklanjanje dlačica zajedno s korijenom. Od svih navedenih metoda ima najpreciznije i najdugotrajnije rezultate. Zbog prirodnih sastojaka paste (šećer, limun i voda) nakon ove metode depilacije nema reakcija na koži, a može se primjenjivati na svim dijelovima tijela bez obzira na tip kože i dlačica.

 

Postupak podrazumijeva nanošenje guste šećerne paste na željeno područje u smjeru suprotnom od rasta dlačica koja se zatim uklanja u smjeru rasta dlačice što rješava problem urastanja. Šećerna pasta lijepi se samo za dlaku, a ne i za žive stanice kože, što umanjuje bol, a osim što služi kao sredstvo za depilaciju, šećerna pasta radi i blagi piling odnosno uklanja mrtve stanice i nečistoće s kože pa površina ostaje glatka i meka.

423e09fa-5aec-4d2f-ab7d-74a012cb8e4c.jpg
e26cec36-069c-4c25-801d-f5026ef50092.jpg

DEPILACIJA VOSKOM 

Možemo reći da je depilacija voskom još uvijek najpopularnija metoda uklanjanja dlačica iako joj šećerna pasta (s dobrim razlogom) već puše za vratom. Vosak se pravilno stavlja u smjeru rasta dlačica, a povlači se suprotnom smjeru. Dlačice se izvlače sa korijenom, a ponovno izrastaju nakon 3 do 4 tjedna. Idealna dužina dlačica za depilaciju voskom je minimalno 4-5 mm. Ako su dlačice prekratke vosak ih neće moći obuhvatiti i iščupati što s problemom urastanja čini dva najveća nedostatka ove tehnike.

bottom of page